Polijsten

 


Uw auto laten polijsten bij C&P Car Cleaning?

1 stap polijsten

V.a. €195,-
In dit pakket zal de lak in 1 stap gepolijst worden, hierbij wordt oxidatie en 60% - 70% van de krassen verwijdert. Daarnaast zal de glans van de lak weer terugkomen.
 

Wilt u meer informatie betreft het polijsten? Neem dan contact op. (Na het polijsten wordt een keramische coating aangeraden voor de ultieme glans en bescherming  tot 3 jaar van de lak. Zit niet in het pakket inbegrepen)

2 stap polijsten

V.a. €295,-

In dit pakket zal de lak in 2 stappen gepolijst worden, hierbij wordt oxidatie en 70% - 80% van de krassen verwijdert. Daarnaast zal de lak meer glans krijgen.
 

Wilt u meer informatie betreft het polijsten? Neem dan contact op. (Na het polijsten wordt een keramische coating aangeraden voor de ultieme glans en bescherming tot 3 jaar van de lak. Zit niet in het pakket inbegrepen)

3 stap polijsten

V.a. €395,- 

In dit pakket zal de lak in 3 stappen gepolijst worden, hierbij wordt oxidatie en 80% - 90% van de krassen verwijdert. Daarnaast zal de lak meer glans krijgen
Wilt u meer informatie betreft het polijsten? Neem dan contact op.
 

(Na het polijsten wordt een keramische coating aangeraden voor de ultieme glans en bescherming tot 3 jaar van de lak. Zit niet in het pakket inbegrepen) 

4 stap polijsten

V.a. €495,- 

In dit pakket zal de lak in 4 stappen gepolijst worden, hierbij wordt oxidatie en 85% - 95% van de krassen verwijdert. Daarnaast zal de lak meer glans krijgen.
Wilt u meer informatie betreft het polijsten? Neem dan contact op.
 

(Na het polijsten wordt een keramische coating aangeraden voor de ultieme glans en bescherming tot 3 jaar van de lak. Zit niet in het pakket inbegrepen) 

Voor het polijsten

Na het polijsten

Wat is polijsten?

C&P Car Cleaning biedt op het moment 4 verschillende polijstpakketten aan.
Om te weten wat polijsten doet met uw lak is het belangrijk te weten hoe de lak van uw auto in elkaar zit. Wanneer een auto gespoten wordt, wordt eerst een primer op het metaal aangebracht, na de primer komt de kleur van de lak, als laatst wordt er een clearcoat/blanke lak aangebracht op de kleurlak.
De meeste krassen die in de lak voorkomen zitten dan ook in de blanke lak, door te polijsten wordt telkens een dunne laag van de blanke laag verwijdert.
Oxidatie en kleine krasjes kunnen een doffe uitstraling van de lak vertonen. Doormiddel van de lak te polijsten wordt de bovenste laag van de blanke lak verwijdert, dit zal dus ook de dunne krasjes en oxidatie van de lak verwijderen en daardoor de glans in de lak weer terugbrengen.

C&P Car Cleaning

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp