Polijsten

 


Uw auto laten polijsten bij C&P Car Cleaning?

Waarom uw auto laten polijsten bij C&P Car Cleaning?

Deskundigheid:

Created with Sketch.

Ons team van getalenteerde detailers beschikt over de nodige expertise om uw auto te laten schitteren. Of het nu gaat om het verwijderen van swirls, lichte krassen of doffe plekken, wij zorgen voor een onberispelijke afwerking.

Hoogwaardige Producten: 

Created with Sketch.

Wij maken gebruik van de beste polijstmiddelen en producten om de lak van uw auto te beschermen en te verfraaien. Uw auto verdient niets minder dan de beste behandeling. 

Persoonlijke Aandacht:

Created with Sketch.

Elk voertuig is uniek, en we stemmen onze polijstservice af op de specifieke behoeften en wensen van u en uw auto. Wij geloven in maatwerk voor optimale resultaten.

Ontdek het onderscheid met ons polijstproces, afgestemd op jouw behoeften:


  • 1-Staps Polijsten:

   Voor lichte krassen en doffe lak. Herstelt de glans en verbetert de helderheid met één efficiënte polijststap.

  • 2-Staps Polijsten:

   Ideaal voor matige lakimperfecties. Verwijdert krassen en herstelt diepe glans met twee nauwkeurige polijstfasen.

  • 3-Staps Polijsten:

   Intensieve behandeling voor krachtige correcties. Elimineert zware krassen en herstelt de originele glans in drie gedetailleerde stappen.


  • Polijsten tot perfectie:

   Voor een showroomwaardige afwerking. Onze meest uitgebreide behandeling elimineert diepe krassen, swirls en hologrammen, waardoor een verbluffende, gepolijste look ontstaat.
In deze behandeling zal steenslag, lichte beschadigingen en diepe krassen ook worden behandeld.

Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Vraag een offerte aan en maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakte polijstervaring!

Wat is polijsten?

C&P Car Cleaning biedt op het moment 4 verschillende polijstpakketten aan.
Om te weten wat polijsten doet met uw lak is het belangrijk te weten hoe de lak van uw auto in elkaar zit. Wanneer een auto gespoten wordt, wordt eerst een primer op het metaal aangebracht, na de primer komt de kleur van de lak, als laatst wordt er een clearcoat/blanke lak aangebracht op de kleurlak.
De meeste krassen die in de lak voorkomen zitten dan ook in de blanke lak, door te polijsten wordt telkens een dunne laag van de blanke laag verwijdert.
Oxidatie en kleine krasjes kunnen een doffe uitstraling van de lak vertonen. Doormiddel van de lak te polijsten wordt de bovenste laag van de blanke lak verwijdert, dit zal dus ook de dunne krasjes en oxidatie van de lak verwijderen en daardoor de glans in de lak weer terugbrengen.

C&P Car Cleaning

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp