Ozonbehandeling

Heeft u last van nare en vieze geuren zoals rook- en dierengeur? Laat dan uw auto behandelen met een ozonbehandeling bij C&P Car Cleaning.

Prijzen

Een ozonbehandeling bij C&P Car Cleaning heeft een prijs van €69,95 wanneer u alleen kiest voor een ozonbehandeling. De duur voor een ozonbehandeling is 6 uur.

Een ozonbehandeling bij C&P Car Cleaning heeft een prijs van €59,95 wanneer u een ozonbehandeling combineert met een interieurreiniging.
De duur van de totale behandeling varieert per interieurbehandeling.

Wat doet een ozonbehandeling?

Tijdens een ozonbehandeling worden geuren op moleculair level afgebroken en omgezet in geurloze lucht. Hierbij worden ook ongewenste micro-organismen uitgeschakeld. Dit zijn potentiële veroorzakers van (vieze) geuren zoals bacteriën, schimmels en virussen.

Hoe wordt de ozonbehandeling uitgevoerd?

Wanneer uw kiest om uw auto te behandelen met een ozonbehandeling in combinatie met een interieurpakket. Zal eerst het gewenste interieurpakket volledig worden uitgevoerd. Wanneer de interieurbehandeling klaar is zal de ozonbehandeling in gang gaan. Het ozonapparaat zal 3 uur in uw auto (terwijl uw auto en airco aan staan) werken. Na de 3 uurs behandeling zal de auto 2 uur moeten rusten om de moleculen om te zetten in zuurstofmoleculen. Na het 2 uur rusten zal de auto 15 minuten met de deuren open staan en zal het volledige interieur worden afgenomen met een microvezel doek, waardoor u in een frisse auto de weg op kan.

Interieurfilter vervangen

Wanneer uw auto nare geurtjes heeft wordt aangeraden om uw interieurfilter te laten vervangen. Dit omdat het interieurfilter vaak de nare geurtjes opslaat. De kosten van het vervangen van het interieurfilter varieert per auto maar zal +/- €35,- kosten.