Keramische Coatings

Ontdek Duurzame Glans en Bescherming: Onze Keramische Coatings voor Lak, Leer, Kunststof, Glas en Koplampen bieden een ongeëvenaarde bescherming tegen veroudering, vuil en weersinvloeden. Verhoog de esthetiek en duurzaamheid van je voertuig met onze geavanceerde en veelzijdige coatingoplossingen.

Waarom?

Created with Sketch.

Een keramische coating is een revolutionaire oplossing voor het beschermen en verfraaien van je voertuig. Of het nu gaat om de lak, kunststof, glas of leer, hier zijn enkele redenen waarom een keramische coating een slimme keuze is:

Langdurige Bescherming:
Keramische coatings vormen een duurzame beschermende laag op de lak, kunststof, glas en leer van je auto. Deze laag fungeert als een schild tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen, vogelpoep, insecten, zure regen en andere verontreinigingen, waardoor je auto langer in topconditie blijft.

Behoud van Glans en Kleur:
De coating beschermt niet alleen tegen schade, maar behoudt ook de glans en kleur van de lak. Het voorkomt oxidatie en vervaging, waardoor je auto er langer als nieuw uitziet.

Water- en Vuilafstotend:
Keramische coatings creëren een hydrofobe en oleofobe laag, waardoor water en vuil gemakkelijk van het oppervlak afglijden. Dit resulteert in een gemakkelijker te reinigen auto en minimaliseert watermerken.

Bestendig tegen Chemische Aantasting:
De coating is bestand tegen chemische aantasting, wat betekent dat agressieve chemicaliën, zoals vogelpoep en boomhars, minder kans hebben om schade aan te richten aan de oppervlakken van je auto.

Bescherming van Interieur:
Niet alleen voor de buitenkant! Een keramische coating kan ook worden toegepast op het interieur, inclusief leer. Dit beschermt tegen vlekken, verkleuring en slijtage, waardoor het interieur langer fris en nieuw blijft.

Verhoogde Weerstand tegen Krassen:
Hoewel het niet krasbestendig is, verbetert een keramische coating wel de weerstand tegen krassen. Dit is vooral gunstig voor de lak, maar kan ook helpen bij het beschermen van kunststof, leren en glazen oppervlakken.

Kortom, een keramische coating is een allesomvattende oplossing voor het behoud van de schoonheid en integriteit van je auto. Het is een investering in de langdurige uitstraling en waarde van je voertuig. Maak vandaag nog een afspraak voor een keramische coating en geef je auto de bescherming en glans die het verdient!

Hoe?

Created with Sketch.

Keramische coatings beschermen uw auto doormiddel van een chemische reactie aan te gaan met de lak of het paneel, daarmee wordt de keramische coating de actieve bovenlaag van het paneel. Hiermee beschermd de keramische coating het object en zal het object dat gecoat is niet aangetast worden.

Welke coatings bieden wij aan?

Created with Sketch.

Wij bieden verschillende Keramische coatings aan.

 • Keramische coatings voor de lak en velgen van de auto 
 • Het leer van het interieur
 • Het glaswerk op uw auto (zowel voorruit als overige ruiten)
 • De (kop)lampen
 • Het kunststof van zowel het exterieur als interieur
 • De motorruimte


Keramische coating voor de Lak

2 Jarige coating

Created with Sketch.

Deze Keramische coating beschermd uw lak tot 2 jaar tegen vogelpoep, vliegjes, teer, hars en Uv-straling. Daarnaast heeft deze coating een hardheid van 7H, dus zal de coating uw lak zelfs tegen lichte krasjes beschermen.


Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Wij maken een op maat gemaakte offerte op voor uw auto.

5 Jaar zelfhelend

Created with Sketch.

Deze 5-jarige diamant-geïnfundeerde Nero zelfherstellende keramische coating is ultra hydrofoob, beschermt tegen UV-straling, vogeluitwerpselen en chemicaliën. Het unieke zelfherstellende vermogen herstelt lichte krassen wanneer de auto aan warmte wordt blootgesteld. Met een hardheid van 3,5H biedt deze coating uitstekende bescherming.

Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Wij maken een op maat gemaakte offerte op voor uw auto.  

Bij deze behandeling krijgt u een gratis onderhouds-wasbeurt en een onderhouds-shampoo. 

5 Jaar 9H

Created with Sketch.

De 5-jarige keramische coating met een hardheid van 9H biedt duurzame bescherming voor de lak van uw auto. Met een superieure krasbestendigheid en langdurige glans beschermt het de lak tegen schadelijke elementen, waardoor de auto er langer als nieuw uitziet. Investeer in deze coating voor langdurige en hoogwaardige autolakbescherming.

Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Wij maken een op maat gemaakte offerte op voor uw auto.
Bij deze behandeling krijgt u een gratis onderhouds-wasbeurt en een onderhouds-shampoo.

7 jaar

Created with Sketch.

De 7-jarige coating combineert de eigenschappen van beide 5-jarige coatings. De basis van de 9H harde coating wordt aangevuld met een extra laag zelfherstellende coating als toplaag. Ideaal voor wie de auto lang wil behouden in dezelfde staat als dat die is bij aflevering.

Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Wij maken een op maat gemaakte offerte op voor uw auto.
Bij deze behandeling krijgt u een gratis onderhouds-wasbeurt en een onderhouds-shampoo.

Velgen Coating

Created with Sketch.

Onze Velgen coating is een speciale ontworpen keramische coating voor velgen en remklauwen. Deze coating is extra bestendig tegen hitte en zal uw velgen voor 2 jaar beschermen. Door deze coating worden uw velgen minder snel vies en zijn ze in een mum van tijd weer schoon. 

Keramische Coating voor leer

Wat zijn de mogelijkheden?

Created with Sketch.

Stoelen en andere leren onderdelen van uw auto kunnen gecoat worden met een keramische coating. Uw stuur kan niet gecoat worden, dit i.v.m. de veiligheid.
De keramische coating op de stoelen zal een levensduur hebben tot 1 jaar.
De keramische coating op andere onderdelen van het interieur zal een levensduur hebben tot 2 jaar.

Waarom?

Created with Sketch.
 • Leer wordt beschermd tegen uv-straling
 • De coating voorkomt uitdroging van het leer
 • De coating behoud de kleur van het leer
 • De coating houd het leer zacht
 • De coating voorkomt lichte krassen en schade aan het leer.

Keramische coating voor Koplampen

Koplampen zijn niet alleen essentieel voor de veiligheid, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van je auto. Hier zijn redenen waarom het aanbrengen van een keramische coating op je koplampen een slimme keuze is:

 • Bescherming tegen Veroudering:

Koplampen kunnen in de loop van de tijd verouderen door blootstelling aan UV-stralen en weersinvloeden. Een keramische coating vormt een beschermende barrière die de koplampen beschermt tegen verkleuring en vergeling, waardoor ze langer helder blijven.

 • Verbeterde Duurzaamheid:

De coating verhoogt de duurzaamheid van de koplampen, waardoor ze beter bestand zijn tegen krassen en kleine beschadigingen. Dit draagt bij aan een langere levensduur van de koplampen.

 • Behoud van Lichtopbrengst:**

Een keramische coating behoudt de lichtopbrengst van de koplampen door de vorming van oxidatie en aanslag te verminderen. Hierdoor blijven je koplampen effectiever in het verlichten van de weg, wat de veiligheid verhoogt.

 • Eenvoudiger Onderhoud:

De gladde oppervlakte van de gecoate koplampen maakt het reinigen ervan eenvoudiger. Vuil en insecten hechten minder gemakkelijk, waardoor je koplampen langer schoon en helder blijven.

 • Esthetische Verbetering

Naast functionele voordelen draagt een keramische coating ook bij aan de esthetiek van je auto. Het geeft de koplampen een glanzende en verzorgde uitstraling, wat de algehele look van je voertuig verbetert.

 • Investering in de Auto:

Het aanbrengen van een keramische coating op je koplampen is een investering in de algehele waarde van je auto. Het beschermt niet alleen het functionele aspect van de koplampen, maar verbetert ook de algehele uitstraling, wat waardevol is bij eventuele doorverkoop.

Kortom, een keramische coating op je koplampen is een verstandige keuze voor zowel veiligheid als esthetiek. Het draagt bij aan de bescherming, duurzaamheid en uitstraling van je voertuig. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van heldere, beschermde koplampen!

Keramische Coating voor de motorruimte

Ontdek de Cruciale Voordelen van een Keramische Coating voor je Motorruimte!

 • Weerstand tegen Verontreinigingen:

   De motorruimte is onderhevig aan verschillende verontreinigingen, zoals vet, olie, stof en vuil. Een keramische coating vormt een beschermende laag die deze ongewenste elementen afstoot en voorkomt dat ze zich aan oppervlakken hechten. Dit vergemakkelijkt niet alleen het schoonmaken, maar voorkomt ook corrosie en slijtage.

 • Warmtebestendigheid:

   Motoren genereren hitte, en een keramische coating biedt een extra laag bescherming tegen de hoge temperaturen in de motorruimte. Hierdoor blijven de behandelde oppervlakken beter beschermd tegen de effecten van langdurige blootstelling aan warmte.

 • Voorkomen van Roestvorming:

   Motoronderdelen zijn gevoelig voor roestvorming, vooral in gebieden met vochtige omstandigheden. Een keramische coating beschermt metalen oppervlakken tegen corrosie en roest, waardoor de levensduur van cruciale onderdelen wordt verlengd.

 • Vermindering van Slijtage:

   De constante wrijving en beweging van motoronderdelen kunnen leiden tot slijtage. Een keramische coating vermindert de wrijving, wat de slijtage vermindert en de algehele levensduur van de onderdelen verlengt.

 • Eenvoudig Onderhoud:

   Het aanbrengen van een keramische coating maakt de motorruimte gemakkelijker te onderhouden. Vuil en vloeistoffen kunnen zich minder gemakkelijk hechten, waardoor het reinigingsproces sneller en efficiënter wordt.

 • Esthetische Verfraaiing:

   Een keramische coating geeft niet alleen bescherming, maar verbetert ook de esthetiek van de motorruimte. Het creëert een glanzende afwerking en behoudt de oorspronkelijke uitstraling van de onderdelen.

 • Investering in Waarde:

   Het beschermen van de motorruimte met een keramische coating is een investering in de waarde van je voertuig. Een goed onderhouden motorruimte draagt bij aan de algehele prestaties en waarde behoud van je auto.

Al met al is een keramische coating voor de motorruimte niet alleen een luxe, maar ook een essentiële stap om de prestaties, duurzaamheid en uitstraling van je voertuig te optimaliseren. Maak vandaag nog een afspraak en geef je motorruimte de bescherming die het verdient!

Keramische coating voor het glas

Ontdek de Voordelen van een Keramische Coating op je Voorruit!

 • Verbeterde Zichtbaarheid:

   Een keramische coating op je voorruit verbetert de zichtbaarheid tijdens alle weersomstandigheden. Het zorgt voor een gladdere en waterafstotende oppervlakte, waardoor regen, sneeuw en andere neerslag gemakkelijk van de ruit glijden. Dit resulteert in een helderder zicht en vermindert het risico op gevaarlijke situaties.

 • Waterafstotend:

   De hydrofobe eigenschappen van de keramische coating zorgen ervoor dat waterdruppels snel van de voorruit rollen. Dit vermindert de vorming van waterstrepen en maakt het rijden in de regen veel veiliger.

 • Minder Aangroei van Vuil:

   De gladde coating voorkomt de ophoping van vuil, stof en insecten op de voorruit. Dit betekent minder frequent schoonmaken en een helderdere ruit, wat de veiligheid en esthetiek bevordert.

 • Bestendigheid tegen Insectenzuur:

   De keramische coating biedt bescherming tegen het bijtende zuur van insecten die tegen de voorruit botsen. Hierdoor wordt schade aan de ruit verminderd en blijft de helderheid behouden.

 • Bescherming tegen UV-stralen:

   De coating beschermt niet alleen tegen water en vuil, maar ook tegen schadelijke UV-stralen. Dit draagt bij aan het behoud van de helderheid en voorkomt verkleuring van het interieur van de auto.

 • Eenvoudiger Onderhoud:

   Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen is het onderhoud van de voorruit met een keramische coating veel eenvoudiger. Minder tijd en moeite zijn nodig voor het schoonmaken, wat handig is voor het behoud van een heldere kijk op de weg.

 • Veiligheid in alle Seizoenen:

   Of het nu regent, sneeuwt of de zon fel schijnt, een keramische coating zorgt voor veilig en helder zicht. Dit draagt bij aan de algemene veiligheid van het rijden in verschillende weersomstandigheden.

Kortom, het aanbrengen van een keramische coating op je voorruit is niet alleen een investering in de esthetiek van je auto, maar vooral in de veiligheid van jou en je medeweggebruikers. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de voordelen van een heldere, beschermde voorruit!

C&P Car Cleaning

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp