Exterieurreiniging 

Professioneel was pakket 

V.a. €85,-

 • Auto krasvrij wassen
 • Velgen reinigen
 • sponningen reinigen
 • wielkasten reinigen
 • Kunststoffen delen behandelen
 • Motorruimte reinigen
 • tankdop reinigen
 • Ruiten reinigen
 • uitlaat polijsten
 • Lak in de wax zetten
 • Velgen in de wax zetten


Extra opties:

Klik hier voor de extra opties


Duur van behandeling
+/- 2 uur
(Tijd kan variëren betreffende de grootte en de staat van de auto).
De prijs is voor een normale auto, extreem vieze of  grote auto's kunnen extra kosten met zich meebrengen

Professioneel Plus - was pakket 

V.a. €160,-

 • Alle behandeling van het professioneel was pakket
 • Onderkant auto afspuiten
 • Demonteren van de velgen
 • Volledig reinigen van de velgen
 • Velgen monterenExtra opties:

Klik hier voor de extra opties 


Duur van behandeling
Vanaf een volledige dag (8:00 - 18:00)
(Tijd kan variëren betreffende de grootte en de staat van de auto).
De prijs is voor een normale auto, extreem vieze of extreem grote auto's kunnen extra kosten met zich meebrengen


 

Ontdek het onderscheid met ons polijstproces, afgestemd op jouw behoeften:


 • 1-Staps Polijsten:

   Voor lichte krassen en doffe lak. Herstelt de glans en verbetert de helderheid met één efficiënte polijststap.

 • 2-Staps Polijsten:

   Ideaal voor matige lakimperfecties. Verwijdert krassen en herstelt diepe glans met twee nauwkeurige polijstfasen.

 • 3-Staps Polijsten:

   Intensieve behandeling voor krachtige correcties. Elimineert zware krassen en herstelt de originele glans in drie gedetailleerde stappen.


 •  Polijsten tot perfectie:

   Voor een showroomwaardige afwerking. Onze meest uitgebreide behandeling elimineert diepe krassen, swirls en hologrammen, waardoor een verbluffende, gepolijste look ontstaat.

Geef je auto de aandacht die het verdient. Kies het polijstniveau dat past bij jouw lakbehoeften en herontdek de stralende pracht van je voertuig. Vraag een offerte aan en maak vandaag nog een afspraak voor een op maat gemaakte polijstervaring!

Motorruimte detailbehandeling

Bij ons staat vakmanschap centraal, en dat merk je zeker bij onze Motorruimte Detailbehandeling. We gaan verder dan alleen oppervlakkige reiniging: wij zorgen ervoor dat elke hoek en elk detail van de motorruimte grondig wordt gereinigd en verzorgd.


Onze professionals gaan aan de slag met geavanceerde reinigingsmethoden om ervoor te zorgen dat alle vuil, vettigheid en andere ongewenste elementen worden verwijderd. Daarnaast nemen we extra stappen om de hoogglans delen van de motorruimte te polijsten, waardoor ze hun oorspronkelijke glans en uitstraling herwinnen.


Wat onze behandeling echt onderscheidt, is het gebruik van hoogwaardige keramische coating. Na de reiniging en polijstprocedure wordt de volledige motorruimte zorgvuldig beschermd met een duurzame keramische coating. Deze coating biedt niet alleen een langdurige bescherming tegen vuil, water en andere elementen, maar zorgt ook voor een schitterende afwerking die lang meegaat.


Of je nu een autoliefhebber bent die zijn voertuig tot in de puntjes wil verzorgen of gewoon op zoek bent naar een professionele aanpak voor het onderhoud van je motorruimte, onze Motorruimte Detailbehandeling is de perfecte keuze. Ontdek het verschil van een motorruimte die straalt van netheid, glans en bescherming - en dat alles tot in de laatste detail. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je motorruimte de behandeling die het verdient!

Velgen detailbehandeling

Ontdek de meerwaarde van een Velgen Detailbehandeling bij C&P Car Cleaning!

Bij C&P Car Cleaning gaan we verder dan de standaard autodetailing - we richten onze aandacht op elk aspect van je voertuig, inclusief de velgen. Hier zijn redenen waarom onze Velgen Detailbehandeling een must is:

Gedemonteerde Grondigheid
   Onze toegewijde experts gaan een stap verder door de velgen te demonteren. Dit stelt ons in staat om elk hoekje en gaatje grondig te reinigen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Het resultaat is een ongeëvenaarde netheid en glans.

Volledige Reiniging:
   We gebruiken geavanceerde reinigingsmethoden om alle remstof, vuil en andere verontreinigingen effectief te verwijderen. De volledige reiniging draagt niet alleen bij aan het esthetische aspect, maar verlengt ook de levensduur van je velgen.

Optioneel Polijsten:
   Als extra optie bieden we een professionele polijstbehandeling voor je velgen. Dit herstelt niet alleen de oorspronkelijke glans, maar geeft je velgen ook een verfijnde uitstraling. Het is de perfecte keuze voor autoliefhebbers die streven naar een onberispelijke afwerking.

Duurzame Bescherming met Keramische Coating:
   Voor een langdurige bescherming bieden we de mogelijkheid om je velgen te behandelen met een hoogwaardige 2-jarige keramische coating. Deze coating biedt niet alleen een sterke barrière tegen vuil en remstof, maar zorgt ook voor een langdurige glans, waardoor het onderhoud aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Esthetiek en Prestaties:
   Een Velgen Detailbehandeling bij C&P Car Cleaning combineert esthetiek met prestaties. Het oogt niet alleen indrukwekkend, maar draagt ook bij aan de algehele gezondheid van je velgen, waardoor ze er niet alleen goed uitzien, maar ook beter presteren.

Kortom, onze Velgen Detailbehandeling gaat verder dan het standaard onderhoud. Het is een investering in de uitstraling, prestaties en duurzaamheid van je velgen. Vraag een offerte aan, maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we jouw velgen naar een hoger niveau tillen!

C&P Car Cleaning

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp